Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αττική: Στην κυκλοφορία η σήραγγα Λουμπάρδα (Τρύπες Καραμανλή)

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, μετά από σχετική επιθεώρηση που πραγματοποίησε στα έργα,  έδωσε σήμερα στην κυκλοφορία τη σήραγγα Λουμπάρδα (Τρύπες Καραμανλή).  Ο Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αποκατάσταση της επικινδυνότητας στις σήραγγες της παραλιακής λεωφόρου με κατεύθυνση προς Σούνιο. Οι σήραγγες είχαν κλείσει στις 15 Οκτωβρίου προκειμένου να υλοποιηθούν τα απαιτούμενα έργα τα οποία και ολοκληρώθηκαν χθες 13/11/20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την παράδοση του έργου ο κ. Γ. Πατούλης δήλωσε: «Με πρωταρχικό στόχο μας την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από την περιοχή, θέσαμε ως άμεση προτεραιότητά μας το έργο άρσης επικινδυνότητας το οποίο και ολοκληρώσαμε με γρήγορους ρυθμούς».

Τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη συνόδευαν στο σημείο η Εντεταλμένη Τεχνικών Έργων Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Ε. Κοσμίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, ο Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα οδικής Ασφάλειας Κ. Λογοθέτης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης  Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής Π. Καρυώτης, καθώς και αξιωματούχοι της Τροχαίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Tags
Back to top button