Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άθλιο δημοσίευμα της Daily Mail για Ελλάδα: «Τα λεφτά του Brexit θα δοθούν για WiFi σε ελληνικά ξενοδοχεία» (φωτό)

Τα όρια ξεπέρασε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail όπου ενόψει το επικείμενου Brexit αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως αποδιοπομπαίο τράγο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα η οργή για το πολυδάπανο “διαζύγιο” Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης μεγαλώνει, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι με αυτά τα χρήματα “θα χρηματοδοτήσουν WiFi σε ελληνικά ξενοδοχεία”,  καθώς και την ανακαίνιση ενός σπιτιού του Ζαν Μονέ, αρχιτέκτονα της ευρωπαϊκής ενοποίησης και “πατέρα” της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

“Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν νέα ερωτήματα σχετικά με το γιατί η Βρετανία συμφώνησε με τις απαιτήσεις της ΕΕ για δισεκατομμύρια λίρες στα ταμεία των Βρυξελλών τα επόμενα χρόνια”, υποστηρίζει η εφημερίδα, που επικαλούμενοι δηλώσεις βρετανών πολιτικών, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση προδίδει την εμπιστοσύνη των πολιτών.  

Τι θα κάνει η ΕΕ την ... “διατροφή”

Σε καθαρά ευρωσκεπτικιστικό τόνο, ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναλύει πού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η “διατροφή”  που θα δώσουν οι Βρετανοί στην ΕΕ. 

“Τα χρήματα θα μπορούσαν να κατευθυνθούν σε ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα έργα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται σχέδια για την εγκατάσταση δωρεάν WiFi σε πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια και ελληνικά ξενοδοχεία, που κοστίζουν 110 εκατ. λίρες”, αναφέρει ο ευφάνταστος συντάκτης. 

Επίσης, μια άλλη πιθανότητα είναι να ξοδευτούν σε δωρεάν σιδηροδρομικά εισιτήρια σε 18ρηδες που θα θελήσουν να ταξιδέψουν για να μάθουν τις ιδρυτικές αξίες της ΕΕ. Και βέβαια, για την ανακαίνιση της ιστορικής κατοικίας του Ζαν Μονέ στο Παρίσι. 

Και βέβαια ο συντάκτης προειδοποιεί για τον... “θανάσιμο κίνδυνο” του να θελήσει η Κομισιόν να χρηματοδοτήσει προγράμματα κατά του Ευρωσκεπτικισμού.

Tags
Back to top button