Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αστρονομικό ποσό θα δαπανήσει το Λονδίνο για την επίσκεψη Ντ.Τράμπ

Ενα αστρονομικό ποσό πρόκειται να δαπανήσει το Ηνωμενο Βασίλειογια την παροχή αστυνομικής προστασίας προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Εκτιμάται ότι θα κοστίσει 6,6 εκατομμύρια δολάρια καθώς η βρετανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για τις διαδηλώσεις εναντίον του αμερικανού προέδρου, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Ο Τραμπ είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί το Λονδίνο στις 13 Ιουλίου και αναμένεται να συναντηθεί με την βασίλισσα Ελισάβετ και την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Η επίσκεψή του πρόκειται να συγκεντρώσει ογκώδεις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που απαιτούν την παρουσία έως και 10.000 αστυνομικών υποστηριζόμενων από διοικητικούς υπαλλήλους του Σώματος που θα εργαστούν υπερωριακά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Times.

Την ασφάλεια του αμερικανού προέδρου θα αναλάβουν μονάδες τήρησης της δημόσιας τάξης, αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ερευνητές και υπάλληλοι από άλλες υπηρεσίες που συνδέονται με την ασφάλεια προσώπων, προσθέτει το δημοσίευμα.

Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να διαμαρτυρηθούν στην Αγγλία, τη Σκωτία και αλλού κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Tags
Back to top button