Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Αστρονομική πρόταση από Κίνα για Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κίνας! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας "SUN", ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας εξετάζει σοβαρά την αστρονομική πρόταση από ομάδα της Κίνας, η οποία του προσφέρει 1.2 εκατ. ευρώ  την εβδομάδα, περίπου 60 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, έπειτα από 13 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρούνεϊ είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κίνας. Οι Κινέζοι εκτιμούν ότι ο κύκλος του Ρούνεϊ στη Γιουνάιτεντ έκλεισε, την ώρα που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει επιθυμία να συνεχίσει στο "Ολντ Τράφορντ".

Υπέρ της μετακόμισης του Ρούνεϊ στην Κίνα είναι και ο Σβεν Γκόραν Ερικσον, γνωστός στην Αγγλία από τη θητεία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας: "Πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση μαζί με την οικογένεια του και τον μάνατζερ του, αλλά γιατί όχι; Η Κίνα σήμερα είναι ένα εξαίσιο μέρος για να ζεις. Αν δεν έχεις έρθει ποτέ προηγουμένως στην Κίνα, δεν πιστεύεις στα μάτια σου για το πώς είναι. Και είμαι σίγουρος πως ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να παίξει σε κάθε ομάδα εδώ".

Tags
Back to top button