Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ν.Τραμπ: «Στοπ στις ροές μεταναστών - Θα βάλω το Στρατό να σφραγίσει τα σύνορα μας»

«Στοπ» στις ροές μεταναστών που έρχονται από τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό επιχειρεί να βάλει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, που διεμήνυσε ότι εάν το Μεξικό δεν κάνει κινήσεις, θα αναπτύξει στρατό στα νότια σύνορα της χώρας. 

«Θα πρέπει, με τους ισχυρότερους όρους, να ζητήσω από το Μεξικό να σταματήσει αυτή την επίθεση - και αν δεν μπορεί να το κάνει, τότε θα καλέσω τον στρατό των ΗΠΑ και ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, ;

Μέσω των συνόρων με το Μεξικό, φτάνουν στις ΗΠΑ μετανάστες από τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Σαλβαδόρ. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε επίσης την απειλή ότι θα σταματήσει την οικονομική βοήθεια προς τις χώρες της κεντρικής Αμερικής.

Αύριο, ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα βρίσκεται στην Πόλη του Μεξικού, όπου θα συναντηθεί με τον Μεξικανό πρόεδρο Ενρίκε Πένια Νιέτο. 

Με μια σειρά σημερινών τουίτ, ο Τραμπ φάνηκε επίσης να συνδέει το θέμα των μεταναστών με το εμπόριο και την πρόσφατη συμφωνία με το Μεξικό για την αντικατάσταση της Βορειοαμερικανικής Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου (NAFTA) η οποία αναμένει την επικύρωσή της.

«Η επίθεση στη χώρα μας στα Νότια Σύνορά μας, περιλαμβανομένων των Εγκληματικών Στοιχείων και των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ που συρρέουν, είναι πολύ πιο σημαντικά για εμένα, ως Πρόεδρο, από το εμπόριο ή την USMCA. Ελπίζω πως το Μεξικό θα σταματήσει αυτή την επίθεση στα Βόρεια Σύνορά του», έγραψε ο Τραμπ, αναφερόμενος στην εμπορική συμφωνία που είναι γνωστή ως Συμφωνία Ηνωμένων Πολιτειών-Μεξικού-Καναδά.

Tags
Back to top button