Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αστυνομικός πιάστηκε να κάνει έρωτα με δικηγόρο στο δωμάτιο ανακρίσεων

Το παράπτωμά αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 42χρονος να χάσει την δουλειά του, αν και θα έπαιρνε προαγωγή, ενώ η νομική εκπρόσωπος συνεχίζει να συνεργάζεται με πολύ γνωστό δικηγορικό γραφείο.

Ένα απίστευτο περαστικό έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες στην Μεγάλη Βρετανία, με πρωταγωνιστές δύο 42χρονους…

Ο λόγος για τον επιθεωρητή ντετέκτιβ, Ρίκι Πράις και την δικηγόρο, Ράτσελ Πάουντνερ, οι οποίοι πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν σεξ στο δωμάτιο των ανακρίσεων του αστυνομικού τμήματος στο Σουόνσι της Ουαλίας.

Οι αναστεναγμοί τους διαπέρασαν τους τοίχους του δωματίου και τότε ένας άλλος αστυνομικός μπήκε μέσα να δει τι γίνεται και τους βρήκε εντελώς γυμνούς.

Ο πατέρας δύο παιδιών παραιτήθηκε από την δουλειά που του απέφερε 54.000 ευρώ τον χρόνο, έχοντας μάλιστα προοπτικές για προαγωγή, ενώ η παρτενέρ του συνεχίζει να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο που ήταν.

«Ήταν ένα σκάνδαλο. Ορκιστήκαμε να μην πούμε τίποτα, αλλά όλοι γνωρίζουν τί συνέβη», είπε μία ανώνυμη πηγή στην DailyMail και συνέχισε: «Ο Πράις ήταν ένας αστυνομικός καριέρα και θα έπαιρνε προαγωγή. Έχασε όμως την δουλειά του για μία στιγμή πάθους. Πήραν και οι δύο μεγάλο ρίσκο, καθώς ήταν γυμνοί όταν άνοιξε η πόρτα».

Τώρα και οι δύο προσπαθούν να σώσουν τις οικογένειές τους.

πηγή gazzetta

Tags
Back to top button