Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aστυνομικοί σκοτώνουν εν ψυχρώ πατέρα έξι παιδιών – Προσοχή σκληρές εικόνες

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το νέο περιστατικό ακραίας βίας από αστυνομικούς, το οποίο συνέβη στο Όραντζ της Καλιφόρνια, με πρωταγωνιστή έναν πατέρα έξι παιδιών, ο οποίος πυροβολήθηκε εν ψυχρώ, πριν καταλήξει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο άνδρας επιχείρησε να κατέβει από το όχημά του κρατώντας μαχαίρι. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το φορτηγάκι του 33χρονου πατέρα. Όπως ανέφεραν, τους μύρισε γκάζι, ενώ ο άνδρας χρησιμοποιούσε έναν αναπτύρα, θέτοντας σε κίνδυνο ολόκληρη την περιοχή. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος δεν συμμορφώθηκε, με συνέπεια να ξεκινήσει καταδίωξη.

Λίγα λεπτά αργότερα, το φορτηγάκι σταμάτησε, αλλά ο πατέρας των έξι παιδιών δεν δεχόταν να βγει από το αυτοκίνητο για έλεγχο. Τότε οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν μάνικα νερού, γεγονός που τον υποχρέωσε να βγει. Στο σημείο αυτό, οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο 33χρονος Μάικλ Άντονι Πέρεζ, πατέρας έξι παιδιών, ηλικίας από 3 έως 18, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς. «Οι αστυνομικοί μύρισαν γκάζι ή βενζίνη και θέλησαν να κάνουν έλεγχο. Όταν πείστηκε να κατέβει, είχε το ένα του χέρι κρυμμένο στην πλάτη του. Όταν διαπίστωσαν ότι κρατούσε μαχαίρι, πυροβόλησαν», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)…

https://youtu.be/7PvZqWsclJ0

Tags
Back to top button