Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άσκηση της ΕΜΑΚ για χημική και πυρηνική απειλή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οι πολίτες στη Λαμία άκουγαν σειρήνες και έβλεπαν τους άνδρες με τις στολές και τρόμαζαν, αφού δεν ήξεραν τι ακριβώς συμβαίνει. Τελικά η αναστάτωση είχε να κάνει με άσκηση της 7ης ΕΜΑΚ, που επεμβαίνει σε περιπτώσεις Χημικής – Βιολογικής – Ραδιολογικής και Πυρηνικής Απειλής.

Η άσκηση είχε την κωδική ονομασία «ΤΡΟΙΑ 2017» και  πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία, όπου είναι και το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης εντοπίστηκε ένας ύποπτος φάκελος με λευκή σκόνη και υπήρχαν υπόνοιες για βιολογική απειλή από άνθρακα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε η ειδικά εκπαιδευμένη μονάδα της 7ης ΕΜΑΚ,

Πολύ γρήγορα στο σημείο έφθασε ένα αυτοκίνητο της ΠΥ Λαμίας και όλο το έμψυχο δυναμικό και τα ειδικά οχήματα της 7ης ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον διοικητή, Αντιπύραρχο Αντώνη Μίχα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση και τι δήλωσαν ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΥ Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχος Αντώνης Μίχας.

 

lamiareport.gr

Tags
Back to top button