Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ασυγκράτητο ζευγάρι στο εδώλιο για... επικίνδυνη οδήγηση! (βίντεο)

Με την κατηγορία της «επικίνδυνης οδήγησης» διώκεται ένα ζευγάρι στην Ισπανία, καθώς επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το όχημά τους σε έναν αυτοκινητόδρομο της χώρας, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία.

Οι ισπανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, όπου καταγράφεται το περιστατικό. Στα πλάνα διακρίνεται μια γυμνή γυναίκα να βρίσκεται πάνω από ένα άλλο πρόσωπο, που οδηγεί. Οι κινήσεις τους δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για το τι συμβαίνει.

Ακολουθεί το βίντεο με την «επίμαχη» σκηνή πάθους

Το βίντεο αρχικά δημοσιεύτηκε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, μαγνητίζοντας την προσοχή των αρχών, καθώς τις εικόνες κατέγραψε ο επιβάτης ενός άλλου οχήματος με το κινητό του τηλέφωνο.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν τη 15η Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Μαδρίτη με το Βαγιαδολίδ, σύμφωνα με την ισπανική πολιτοφυλακή, η οποία προσθέτει στο δελτίο τύπου ότι έπρεπε να παρακολουθήσει υλικό «πολλών ωρών» από τις κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας για να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Το ζευγάρι κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως 2 έτη, πρόστιμο 500 ευρώ και εξαετή απαγόρευση οδήγησης, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Tags
Back to top button