Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρτέμιδα: 50χρονος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε σπίτι (Εικόνες)

Βρέθηκε αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην Αρτέμιδα, ενώ ο 50χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη για «παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (18.04.2024) από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και σκύλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, συνελήφθη στην Αρτέμιδα 50χρονος, που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι του.

Μετά από έρευνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο του σπιτιού του και στους υπόλοιπους χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

* 13 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη,

* 1 κιλό και 810 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης συσκευασμένα σε σακουλάκια και βάζα προς πώληση,

* 11 γραμμ. κάνναβης (σοκολάτα),

* 7 ml λάδι κάνναβης,

* 2 συσκευασίες με σπόρους κάνναβης,

* 2 μεταλλικοί τρίφτες,

* 2 ζυγαριές ακριβείας,

* αεροβόλο τυφέκιο,

* 3 μαχαίρια,

* γεωργικά προϊόντα και εργαστηριακός εξοπλισμός για την καλλιέργεια τους,

* 18 κινητά τηλέφωνα και

* Tablet.

Ο 50χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Tags
Back to top button