Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αποζημείωση από την Τουρκία για την κράτηση του ζητά δημοσιογράφος

Στη δικαιοσύνη με αίτημα να του δοθεί αποζημίωση για την κράτησή του στη χώρα αυτή θα απευθυνθεί ο ανταποκριτής της γερμανικής εφημερίδας Die Welt Ντενίζ Γιουτζέλ, ο οποίος αντιμετωπίζει δίκη στην Τουρκία κατηγορούμενος για τρομοκρατία.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει και την τουρκική και την γερμανική υπηκοότητα, είχε συλληφθεί στην Τουρκία τον περσινό Φεβρουάριο και είχε αφεθεί ελεύθερος περίπου έναν χρόνο μετά. Τώρα προσφεύγει αξιώνοντας αποζημίωση 1 εκατομμυρίου τουρκικών λιρών (περίπου 152.000 δολάρια) για την κράτησή του στην Τουρκία, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter αργά χθες το βράδυ της γερμανικής πτέρυγας των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα.

Η δίκη του με την κατηγορία της τρομοκρατίας, της προπαγάνδας και της στάσης έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, προσθέτει στην ανάρτησή της η οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επικαλούμενη τον δικηγόρο του.

Tags
Back to top button