Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

«Απόβαση» τουριστών στο παλιό λιμάνι των Χανιών - Νέες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων

«Απόβαση» στην πόλη των Χανίων, επισκεπτόμενοι κυρίως το παλιό λιμάνι αλλά και σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, πραγματοποίησαν περίπου 2.000 επιβάτες δύο κρουαζιερόπλοιων που κατέπλευσαν το πρωί στη Σούδα.

Πρόκειται για τα πλοία «SEVEN SEAS VOYAGER» μήκους 207 μέτρων, το οποίο καταπλέει για πρώτη φορά, καθώς το «THOMSON DREAM», μήκους 244 μέτρων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένονται στο λιμάνι της Σούδας τέσσερα ακόμα κρουαζιερόπλοια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button