Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών ΠΑΣΟΚ - Βρυξέλλες: Πρώτος ο Νίκος Ανδρουλάκης

Σε σύγκριση με την πρώτη φάση της εκλογικής διαδικασίας σήμερα ψήφισαν μόνο 103 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ ενώ δικαίωμα ψήφου είχαν 266 άτομα. Τελευταίος ψήφισε ο καθηγητής του LSE και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ήλιας Μόσιαλος ο οποίος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε χαριτολογώντας «μπορεί να ψήφισα τελευταίος αλλά δεν θα είμαι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα του ΠΑΣΟΚ, γιατί η πόρτα είναι πλέον ανοικτή».

Από την σημερινή εκλογική διαδικασία έλαβαν: Νίκος Ανδρουλάκης 71, Χάρης Δούκας 28. Επίσης καταγράφηκαν δύο άκυρα και δύο λευκά.

Το ποσοστό αποχής από τη σημερινή διαδικασία μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι την προηγούμενη Κυριακή, το 70,67% όσων ψήφισαν είχαν επιλέξει είτε τον Παύλο Γερουλάνο είτε την ‘Αννα Διαμαντοπούλου. Πιο συγκεκριμένα στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου είχαν λάβει κατά σειρά ψήφων: Γερουλάνος Παύλος 96, Διαμαντοπούλου ‘Αννα 92, Ανδρουλάκης Νίκος 46, Δούκας Χάρης 24, Γιαννακοπούλου Νάντια 3, Κατρίνης Μιχάλης 3 ,ενώ μετρήθηκαν και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το αποτέλεσμα της κάλπης που στήθηκε στο Λονδίνο για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών ανέδειξε πρώτο σε ψήφους τον Νίκο Ανδρουλάκη με 71Ο Χάρης Δούκας συγκέντρωσε 28 ψήφους, ενώ δύο ήταν τα άκυρα και δύο τα λευκά.

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης στις Βρυξέλλες, για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκέντρωσε 78 ψήφους, ενώ 51 πήρε ο Χάρης Δούκας. Συνολικά ψήφισαν 136 άτομα.

Tags
Back to top button