Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απογοητευτικές συγκεντρώσεις στην Γαλλία υπέρ των ΜΚΟ που μεταφέρουν παράνομους πρόσφυγες στην Ευρώπη

Μόλις 6.500 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε διάφορες πόλεις σε όλη την Γαλλία των 60 εκατομμυρίων για να υποστηρίξουν το δικαίωμα των ΜΚΟ να μεταφέρουν ελεύθερα μετανάστες από την Αφρική και την Ασία στην Ευρώπη. 

Στην Μασσαλία, έδρα της οργάνωσης, όπου είναι ελλιμενισμένο του Aquarius της ΜΚΟ που «έφαγε κόκκινο» από την ιταλική κυβέρνηση, 3.500 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Παλιό Λιμάνι, σύμφωνα με την αστυνομία, άλλοι 1000 στο Παρίσι, 2.000 στο Μονπελιέ και 600 στην Ρεν.

Στο Καλαί,  που υποφέρει από την παράνομη μετανάστευση ο δήμος απαγόρευσε την συγκέντρωση και έτσι κάπου 50 μαύροι παράνομοι μετανάστες και οι υποστηρικτές τους συγκεντρώθηκαν.

Σημειώνεται ότι από το πλοίο Aquarius που χρησιμοποιεί η γερμανική ΜΚΟ θα αφαιρεθεί η παναμαϊκή σημαία μετά από διαμαρτυρία της Γαλλίας στον Παναμά. 

Από την έναρξη των επιχειρήσεων του Aquarius τον Φεβρουάριο 2016, μόνο αυτό το πλοίο από τα εκατοντάδες σκάφη που κάνουν αυτή την δουλειά, μετέφερε 29.500 παράνομους πρόσφυγες.

Tags
Back to top button