Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα 12 οδηγούσε ο νεαρός που παρέσυρε τις δύο γυναίκες – «Δεν θα ξαναπιάσω τιμόνι στα χέρια μου» (βίντεο)

Από τα 12 του χρόνια οδηγούσε ο νεαρός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο γυναίκες στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας, τραυματίζοντας τη μία θανάσιμα και πιο ελαφρά τη δεύτερη.

«Ο εντολέας μου δεν έχει δίπλωμα, θέλω όμως να σας ότι ήταν οδηγός και γεωργικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων από 12 ετών», δήλωσε ο δικηγόρος του στον τηλοπτικό σταθμό Alpha.

Ο ίδιος ο 19χρονος οδηγός ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο γυναικών. «Θλίβομαι για αυτό που έγινε. Σας υπόσχομαι πως δεν θα ξαναπιάσω τιμόνι στα χέρια μου, δεν θα ξαναπάρω αυτοκίνητο.

Πήγαινα κανονικά με χαμηλή ταχύτητα. Τις είδα στα 40 μέτρα. Συνέχισα στο ρεύμα μου και ξαφνικά στα 10-15 μέτρα, η γιαγιά πετάχτηκε και μπήκε στο ρεύμα μου. Κόπηκαν τα πόδια μου, τα έχασα, φοβήθηκα, έτρεμα. Έτρεξα στο σπίτι να το πω στον πατέρα μου για να ενημερώσει την αστυνομία», τόνισε.

Και η μητέρα του νεαρού ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια. «Ήταν γνωστοί μου… τι να πω… Χίλια συγγνώμη. Το παιδί είναι συγκλονισμένο. Ούτε έτρεχε ούτε έπινε ούτε τίποτα. Ήταν ένα παιδί φρόνιμο», ανέφερε.

Tags
Back to top button