Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Από παθολογικά αίτια ο θάνατός του Τζορτζ Μπάλντοκ – Ήταν νεκρός για τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Τι ερευνούν οι Αρχές

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον τραγικό θάνατο του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη, παρά μόνο το γεγονός πως για αρκετές ώρες δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του. Η σύζυγός του η οποία ήταν στην Αγγλία μαζί με την κόρη τους τον έψαχνε και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικίαζε ο Μπάλντοκ έτσι ώστε να μεταβεί αυτός να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Ο άνδρας μετέβη στο ακίνητο μόνο και μόνο για να εντοπίσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στην πισίνα του.

«Είμαστε σοκαρισμένοι», το μήνυμα της οικογένειάς του Τζορτζ Μπάλντοκ - Συγκλονισμένοι οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό


Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο λίγο μετά την ειδοποίηση, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Μπάλντοκ βρισκόταν για τουλάχιστον πέντε ώρες στην πισίνα νεκρός, με περισσότερα δεδομένα να αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία/νεκροτομή.

Αν και σε πρώτη φάση οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, έχουν μια αρκετά καλή εικόνα για το τι συνέβη χθες το βράδυ στην πολυτελή κατοικία του Τζορτζ Μπάλντοκ στη Γλυφάδα, ωστόσο υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να εξεταστούν.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το newsit.gr, εκτιμούν πως στο σπίτι της οδού Διαδόχου Παύλου, υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο πιθανότατα αποχώρησε πριν το θάνατο του 31χρονου ποδοφαιριστή. Το υλικό από της κάμερες ασφάλειας δεν έχει ακόμα φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας και εκτιμάται ότι θα φωτίσει αυτό το κομμάτι των ερευνών. Βέβαια δεν είναι πιθανό να έπαιξε κάποιο ρόλο στο θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Το μισοάδειο μπουκάλι βότκας έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, χωρίς να είναι βέβαιο πόση ποσότητα καταναλώθηκε από τον Τζορτζ Μπάλντοκ χθες το βράδυ. Θα ερευνηθεί εξονυχιστικά το πολυτελές διαμέρισμα της Γλυφάδας σε μια προσπάθεια αναζήτησης στοιχείων που να βοηθούν στην πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του ποδοσφαιριστή.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε χθες βράδυ στο σπίτι του 31χρονου, δεν εντόπισε χτυπήματα ή μωλωπες στο σώμα του ποδοσφαιριστή και μικροσκοπικά κατέληξε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αιτία.

Ωστόσο, θα διενεργηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί που ακριβώς οφείλονται τα παθολογικά αιτία. Επίσης θα αποσαφηνίστει πόσες ώρες πριν την ανεύρεση του 31χρονου νεκρού στην κοινόχρηστη πισίνα επήλθε ο θάνατος του.

 Ανακοινώσεις από τις ελληνικές και αγγλικές ομάδες

Σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο και συνολικά ο ελληνικός αθλητισμός αποχαιρέτησε τον διεθνή παίκτη με ανακοινώσεις και μηνύματα στα social media.

Παναθηναϊκός: «Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock».

Ολυμπιακός: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού συμμετέχει στο πένθος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του» έγραψαν οι Πειραιώτες, μέσω ανάρτησής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έγραφε: «Είμαστε συντετριμμένοι που πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια βρίσκονται στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ σε σύλλογο και χώρα».

Super League: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΕΠΟ: «Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…».

Tags
Back to top button