Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα πυγμαχίας – Μέσα και έξω από το ρίνγκ (βίντεο)

Σε μια απίστευτη κλωτσοπατινάδα εξελίχθηκε ένας αγώνας μποξ στο Λίβερπουλ της Βρετανίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους θεατές ανέβηκε στο ρινγκ μετά το τέλος του αγώνα και έριξε την πρώτη γροθιά σε έναν από τους δύο μποξέρ.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τις μπουνιές, τις κλωτσιές και τις καρεκλιές να εκτοξεύονται προς κάθε κατευθύνση.

Ο καβγάς, μάλιστα, συνεχίστηκε και στο δρόμο έξω από το γυμναστήριο όπου διεξήχθη ο αγώνας.

Παρά την βιαιότητα των χτυπημάτων μόνο δύο άτομα δήλωσαν τραυματίες και χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι κανείς τους δεν συνεργάζεται προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος σε αυτή την ιστορία.

Tags
Back to top button