Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απίστευτο: Βέλγος οδηγός δέχθηκε κλήση 6.500 ευρώ, επειδή έτρεχε με 696 χλμ/ώρα!

Έκπληκτος έμεινε ένας Βέλγος οδηγός, όταν ενημερώθηκε πως έχει ξεπεράσει το όριο ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή κατά 646 χλμ/ώρα. Αν κάνουμε τους υπολογισμούς, πρόκειται για τουλάχιστον τρεις ή και τέσσερις φορές κατά περίπτωση μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή, που μπορεί να αναπτύξει ένα συμβατικό αυτοκίνητο.

Το βαρύτατο πρόστιμο των 6.597 ευρώ, όπως μας λέει η βελγική ιστοσελίδα Drive Tribe, ήρθε για έναν αυτοκινητιστή του Quievrain που πέρασε μπροστά από μια κάμερα της τροχαίας με 60 χλμ/ώρα, με το όριο να είναι στα 50 χλμ/ώρα.

Η κάμερα τον κατέγραψε, αλλά παρουσίασε δυσλειτουργία. Κάτι που αναγνώρισε φυσικά αμέσως το τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο δέχτηκε το λάθος, πήρε πίσω την κλήση και… του έδωσε καινούρια για την παραβίαση των 10 χλμ/ώρα!

Tags
Back to top button