Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απέραντο μυστήριο αυτή τη φωτογραφία: Αρκούδα…προσεύχεται;

Οι πολικές αρκούδες δεν φημίζονται για τις θρησκευτικές τους ανησυχίες, όμως η συγκεκριμένη φαίνεται να κρύβει μια πρωτόγνωρη πνευματική πλευρά. Οι απίστευτες φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδίκτυου προέρχονται από το Γουέσλεβιλ του Καναδά και δείχνουν μια πολική αρκούδα φαινομενικά να προσεύχεται στη βάση ενός μεγάλου σταυρού.

Σύμφωνα με τη φωτογράφο Τζέσικα Άντριους, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «μεγάλη ζωόφιλο», καθώς το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαρτίου κοιτούσε έξω από το παράθυρο του σπιτιού της, αντίκρυσε έκπληκτη μια πολική αρκούδα να βγαίνει από τη θάλασσα στη στεριά και να κατευθύνεται προς το μεγάλο σταυρό που έχουν τοποθετήσει στα βράχια οι κάτοικοι του νησιού.

Αμέσως έσπευσε με τη φωτογραφική της μηχανή να απαθανατίσει τη σκηνή και κατάφερε να βγάλει περισσότερες από 200 φωτογραφίες, καθώς η αρκούδα παρέμεινε στην περιοχή επί περίπου δύο ώρες.

«Έμεινα έκπληκτη όταν την είδα», είπε η Άντριου. «Ήταν η πρώτη φορά έβλεπα από σχετικά κοντά ένα τόσο όμορφο ζώο!»

Καθώς όμως η Άντριους θαύμαζε την αρκούδα αυτό που συνέβη στη συνέχεια την έκανε να σαστίσει. Ξαφνικά η πολική αρκούδα άρχισε να κινείται προς τον μεγάλο σταυρό και όταν έφτασε στη βάση του σηκώθηκε στα δύο πόδια της δίπλα και ένωσε τα μπροστινά της πόδια κοιτώντας ψηλά σα να προσεύχεται.

Tags
Back to top button