Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαραίτητες οι αλυσίδες για όσους κινούνται στην ανατολική Μακεδονία

Με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα σε επαρχιακούς δρόμους των νομών Χαλκιδικής, Πέλλας και Σερρών. Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω της χιονόπτωσης που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες αλλά και του παγετού, διεξάγεται με αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού Χαλκιδικής, μέσω Ταξιάρχη.

Επίσης, στο νομό Πέλλας, η χρήση αλυσίδων είναι απαραίτητη για όλα τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα (Καϊμακτσαλάν), από το 15ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο, καθώς επίσης και στην επαρχιακή οδό Κερασιάς – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

Τέλος, στο νομό Σερρών, αλυσίδες χρειάζονται από το 2ο έως το 5ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού (διασταύρωση Κορμίστας προς Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας).

Tags
Back to top button