Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απάντηση στην προκλητικότητα της Τουρκίας – Φωτογραφίες από άσκηση με πραγματικά πυρά στη Νήσο Παναγιά

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το αξιόμαχο των Ταγμάτων Εθνοφυλακής αλλά και την αποφασιστικότητα τους να προασπίσουν τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα εστάλη την Τετάρτη με την άσκηση που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στην ακριτική περιοχή της Παναγίας Οινουσσών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή της Ν. Παναγιάς η Άγκυρα εκδηλώνει το τελευταίο διάστημα την προκλητικότητα της με συνεχείς υπερπτήσεις από τα Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε από το  Τάγμα Εθνοφυλακής της 96 ΑΔΤΕ  και σύμφωνα με τους επιτελείς του Πενταγώνου ήταν απόλυτα επιτυχής.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο politischios.gr oι 30 εθνοφύλακες από το Τάγμα Εθνοφυλακής της 96 ΑΔΤΕ  «Χίος» ξεκίνησαν στις 09:00 το πρωί από το 3ο ΕΤΕΘ στη Λαγκάδα και με τα σκάφη των πεζοναυτών έφθασαν εντός 10 λεπτών στην ακριτική Παναγιά. Η άσκηση περιελάμβανε βολές με πραγματικά πυρά με όπλα G3, MG3, 50άρι M2 Browning και αντιαεροπορικές βολές εντός του κόλπου της Παναγιάς. Η άσκηση ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Ξεχωριστή όπως σημείωσαν συμμετέχοντες στην άσκηση ήταν η συμβολή του Μηχανικού της 96 ΑΔΤΕ που όλο το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε σκληρά ώστε να δημιουργηθούν δρόμοι και περάσματα στη βραχονησίδα, κάτι που διευκολύνει πλέον σημαντικά όσους υπηρετούν στο ακριτικό φυλάκιο.

Δείτε φωτογραφίες από την άσκηση στη Νήσο Παναγιά

Tags
Back to top button