Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απαγορεύουν στην Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας τη συναναστροφή με την κολλητή της επειδή είναι... «party animal» (φωτό)

Το παλάτι της Δανίας απαγόρευσε στην πριγκίπισσα Μαίρη, τη σύζυγο του διαδόχου του θρόνου Φρειδερίκου, να βλέπει την επί χρόνια καλύτερή της φίλη, Καρολίν Φλέμινγκ λόγω της... έξαλλης ζωής της!

Η 41χρονη Φλέμινγκ κατάγεται από οικογένεια Δανών αριστοκρατών, ήταν παντρεμένη με τον Ρόρι Φλέμινγκ, ανιψιό του συγγραφέα του Τζέιμς Μποντ, Ίαν Φλέμινγκ και έχει αποκτήσει μαζί του δύο κόρες. Όμως, σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, η Φλέμινγκ είναι μια κακή επιρροή για μια μελλοντική βασίλισσα, καθώς η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα σε πάρτι και διακοπές στη Σαντορίνη, στην Καλιφόρνια και στο Ντουμπάι.

Η γοητευτική φίλη της πριγκίπισσας Μαίρης ανεβάζει τολμηρές φωτογραφίες στο Instagram τόπλες, να απολαμβάνει το ποτό της και τον ελληνικό ήλιο. Όπως φαίνεται όμως το παλάτι δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της.

«Επειδή η Μαίρη θα έχει τόσο σημαντικό ρόλο ως βασίλισσα, θα πρέπει πραγματικά να επιλέγει τους στενούς φίλους της με μεγάλη προσοχή», δήλωσε η ανώνυμη πηγή στο περιοδικό.

                   Η πριγκίπισσα Μαίρη με τις δύο κόρες της Καρολίν Φλέμινγκ

Η 45χρονη πριγκίπισσα Μαίρη γεννήθηκε στην Αυστραλία, έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη και γνώρισε τον διάδοχο του θρόνου της Δανίας, πρίγκιπα Φρειδερίκο, το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο γιους και δύο κόρες.

             Η πριγκίπισσα Μαίρη με τον πρίγκιπα Φρειδερίκο και τα παιδιά τους

Tags
Back to top button