Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 58χρονο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ

Σήμερα μεσημέρι Δευτέρας βρέθηκε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Φλόριντα ο Ράιαν Ουέσλι Ρουθ, που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στη λέσχη γκολφ που διατηρεί, στο Μαρ α Λάγκο.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, που κράτησε σχεδόν οκτώ λεπτά, οι εισαγγελείς του απήγγειλαν δύο κατηγορίες: κατοχή πυροβόλου όπλου από καταδικασμένο κακοποιό και κατοχή πυροβόλου όπλου με σβησμένο σειριακό αριθμό.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο 58χρονος Ρούθ μπορεί να αντιμετωπίσει συνολική ποινή φυλάκισης 20 ετών - έως και 15 έτη εάν καταδικαστεί για την πρώτη κατηγορία και πιθανή ποινή πέντε ετών για τη δεύτερη κατηγορία.

Η ακρόαση για την καταβολή εγγύησης έχει οριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου και η ακρόαση για πιθανές πρόσθετες - και πιο σοβαρές - κατηγορίες έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακρόασης, ο Ρουθ έδωσε συνηθισμένες πληροφορίες στους δικαστικούς λειτουργούς σχετικά με την εργασιακή του κατάσταση και το εισόδημά του. Μιλώντας με ηρεμία, είπε ότι εργάζεται και κερδίζει περίπου 3.000 δολάρια το μήνα, αλλά έχει μηδενικές αποταμιεύσεις.

Ο Ρουθ είπε ότι δεν έχει ακίνητη περιουσία ή άλλα περιουσιακά στοιχεία, εκτός από δύο φορτηγά αξίας περίπου 1.000 δολαρίων, τα οποία βρίσκονται στη Χαβάη. Πρόσθεσε επίσης ότι έχει έναν 25χρονο γιο, στον οποίο μερικές φορές στέλνει χρήματα για να τον συντηρήσει.
 

Tags
Back to top button