Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άντρας στο Τέξας συνελήφθη επειδή... μαρτύρησε σε παιδιά οτι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης (φωτο)

Στα κρατητήρια της κωμόπολης του Κλέμπουρν, στο Τέξας, κατέληξε ένας 31χρονος, ο οποίος... μαρτύρησε σε παιδιά ότι ο Αγιος Βασίλης δεν υπάρχει!

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, σε ένα πρωινό για τα παιδιά που είχε διοργανώσει η τοπική ενορία, παρουσία του... Αη Βασίλη.

Τη στιγμή που τα παιδιά φωτογραφίζονταν με τον άγιο των δώρων, στο προαύλιο της εκκλησίας εμφανίστηκαν τρία άτομα που κρατούσαν πλακάτ και άρχισαν να διαμαρτύρονται προς τους γονείς για τα ψέμματα που λένε στα παιδιά, περί του Αγιου Βασίλη. 

«Δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης» έλεγαν και προς τα παιδιά, προκαλώντας την ενόχληση γονέων, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. 
Σύμφωνα με το RT, ο ένας εκ των τριών διαδηλωτών παρέμεινε στο σημείο παρά τις εκκλήσεις αστυνομικών και τελικά συνελήφθη για καταπάτηση ιδιωτικού χώρου. 

O 31χρονος... αρνητής του Santa Ααρον Ουρμπάνσκι οδηγήθηκε στα κρατητήρια και αν τελικά καταδικαστεί απειλείται με ποινή κάθειρξης έως 6 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 2.000 δολαρίων. 

Ο δήμαρχος του Κλέμπουρν Σκότ Κέιν δήλωσε, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ότι αναγνωρίζει το δικαίωμα των τριών... αρνητών να διαδηλώσουν, σημειώνοντας ωστόσο ότι «το Κλέμπουρν αγαπάει τον Αγιο Βασίλη». 
 

Tags
Back to top button