Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άντρας σε ρωσικό ριάλιτι σόου ξυλοκόπησε on camera την κοπέλα του επειδή... την αγκάλιασε άλλος άνδρας (βίντεο)

Χαμός ξέσπασε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι σόου Dom2 που μεταδίδεται από ρωσικό κανάλι όταν ο σύντροφος μιας εκ των πρωταγωνιστριών την ξυλοκόπησε on camera επειδή την αγκάλιασε άλλος άνδρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος Αντρέι Σαμπάριν άκουσε την 21χρονη φίλη του Ροζαλία Ρειζόν να απαντάει καταφατικά στην ερώτηση ενός άλλου παίχτη «σε αγκάλιασε κάποιος άνδρας;».

Όταν ο Σαμπάριν άκουσε το «ναι» εξερράγη και όρμηξε στον καναπέ στον οποίο καθόταν η 21χρονη που φορούσε μόνο το κομπινεζόν της.

Αφού την άρπαξε από τα μαλλιά, άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι παρά τις προσπάθειες των άλλων δύο αυτοπτών μαρτύρων να προσπαθούν να απομακρύνουν την 21χρονη «πέτρα του σκανδάλου».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του ριάλιτι αποφάσισαν να διώξουν τον Σαμπάριν από το παιχνίδι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες από το παιχνίδι έχει αποχωρήσει και η 21χρονη, η οποία φέρεται να έχει συγχωρέσει τον φίλο της για το βίαιο ξέσπασμά του.

Το Dom2 γυρίζεται στις Σεϋχέλλες και οι παίχτες πρέπει να χτίσουν ένα σπίτι ενώ παράλληλα αναζητούν ένα νέο σύντροφο.

 

Tags
Back to top button