Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άντρας ανατίναξε το σπίτι επειδή η γυναίκα του το κέρδισε στο δικαστήριο μετά το διαζύγιο (βίντεο)

Η απόφαση του δικαστή δεν άρεσε σε καμία περίπτωση σε αυτό τον άνδρα που ανατίναξε στον αέρα το σπίτι που έζησε με την πρώην γυναίκα του.   

Πριν από περίπου τρία χρόνια οι Ian Clowes και η γυναίκα του Elaine αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους και να χτίσουν τη ζωή τους από την αρχή. 

Οι δυο τους είχαν πάρει απόφαση από κοινού να χωρίσουν σε δύο διαμερίσματα το σπίτι τους, έτσι ώστε να το πουλήσουν και να μοιραστούν τα χρήματα.

Η γυναίκα μέχρι να βγει το διαζύγιο και να χωρίσουν τις περιουσίες τους έμενε στον κάτω όροφο, ενώ ο άνδρας στον πάνω όροφο. 

Ωστόσο, μετά από δικαστική διαμάχη το δικαστήριο αποφάσισε πως ολόκληρο το σπίτι θα περάσει στα χέρια της 63χρονης. 

 

Πως πήρε τα νέα ο πρώην σύζυγος; Τόσο άσχημα που ανατίναξε με φιάλες αερίου το κτίριο με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ολόκληρος ο πρώτος όροφος.

Μάλιστα, το ζευγάρι είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο επειδή τραυματίστηκε. 

Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες για εμπρησμό και υποστήριξε πως δεν ήθελε να κινδυνέψει καμία ζωή. Το δικαστήριο θα συνεχιστεί τον Απρίλιο, ωστόσο ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης.

Ο 66χρονος που βρίσκεται υπό την επίβλεψη ψυχιάτρου είχε ξοδέψει μία περιουσία για την ανακαίνιση του σπιτιού, με στόχο να το πουλήσουν πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Οι γείτονες υποστηρίζουν πως ήθελε να πάρει εκδίκηση όταν έχασε κάθε δικαίωμα από την περιουσία που είχε χτίσει με τόσο κόπο.
 

Tags
Back to top button