Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αντίστροφη μέτρηση έως την ημέρα της κρίσης - Αμερικανός συγγραφέας περιγράφει πως θα είναι το τέλος της ανθρωπότητας

Τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, ο Θεός θα επιστρέψει στη γη για να κρίνει την ανθρωπότητα.

Στο βιβλίο του «Τελικοί χρόνοι και 2019: Το τέλος του ημερολογίου των Μάγια και η αντίστροφη μέτρηση έως την ημέρα της κρίσης» του 2013, ο συγγραφέας David Montaigne λέει ότι υπάρχουν άφθονα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά για τον άνθρωπο.

Σύμφωνα με το δικό του σενάριο, η τελική κρίση θα δει τους πόλους της Γης να αλλάζουν – έχει γράψει ένα άλλο βιβλίο γι “αυτό – και θα γεννηθεί ένας νέος κόσμος.

Ολα, έχουν σχέση με τα αστέρια. Στα αρχαία οράματα οι βιβλικοί συγγραφείς και οι φυλές, όπως οι Μάγια, περιγράφουν μια συγκεκριμένη ευθυγράμμιση των αστεριών και χρησιμοποιώντας μοντέλα υπολογιστών, μπορούμε να δούμε ότι αυτό θα συμβεί τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, ισχυρίζεται ο συγγραφέας.

Στην ιστοσελίδα του, μάλιστα, λέει ότι μια επταήμερη περίοδος, που αρχίζει στις 21 Δεκεμβρίου και τελειώνει στις 28 Δεκεμβρίου, θα σηματοδοτήσει το τέλος της ανθρωπότητας:

21 Δεκεμβρίου 2019 – Όταν ξεκινά η Επταετία και η εβδομάδα του Ουρανού Γάμου.

26 Δεκεμβρίου 2019 – Όταν η νύφη δέχεται το δαχτυλίδι από τον Νυμφίο

28 Δεκεμβρίου 2019 – Ο γάμος τελειώνει την Ημέρα της Κρίσεως

Ο Montaigne προέβλεψε στο παρελθόν ότι ο αντιχρίστος θα έρθει στη Γη στις 6 Ιουνίου 2016 και έχει προηγουμένως ισχυριστεί ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ήταν ο Λουσιφέρ.

Ομως, ο Montaigne δεν είναι ο πρώτος που ισχυρίζεται ότι οι αγώνες όπως οι Μάγια προβλέπουν το τέλος των ημερών. Ο Ronald Weinland ισχυρίζεται ότι ο κόσμος θα λήξει στις 9 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Δυστυχώς ορισμένοι άνθρωποι έχουν σταματήσει να ακούνε το Weinland τόσο επιμελώς, αφού οι προβλέψεις του για τον Armageddon το 2011, το 2012 και το 2013 απέτυχαν να αποδώσουν.

Επίσης, ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν, ο ρωσικός μύθος που πέθανε το 1916, ισχυρίστηκε ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει στη Γη στις 23 Αυγούστου 2013.

Η επιστημονική κοινότητα πάντως, έχει αποδώσει στον Ηλιο την ευθύνη για το τέλος της ανθρωπότητας.

Συγκεκριμένα, ο Ήλιος θα ζεσταθεί περισσότερο προς το τέλος της ζωής του και τελικά θα επεκταθεί, καταναλώνοντας τους εσωτερικούς πλανήτες. Αυτό θα μπορούσε να είναι μόλις 1 δισεκατομμύριο χρόνια μακριά, αλλά κατ “ανώτατο όριο 5 δισεκατομμύρια χρόνια.

Η πρόσκρουση αστεροειδούς στην γη και ο αφανισμός έμβιων όντως, προβλέπεται πως σημειώνεται κάθε 500.000 χρόνια.

Ταυτόχρονα, υπαρκτό σενάριο αποτελεί και το τέλος της ανθρωπότητας λόγω μιας πολύ μεγάλης έκρηξης ηφαιστείου. Ωστόσο, ηφαιστειακή δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους λέγεται ότι συμβαίνει περίπου κάθε 50.000 χρόνια.

Tags
Back to top button