Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αντιμέτωπος με 5ετη φυλάκιση Γάλλος αλπινιστής που βοήθησε έγκυο παράνομη μετανάστρια

Μέχρι και σε πέντε χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει να καταδικαστεί ένας Γάλλος αλπινιστής οδηγός βουνού, επειδή βοήθησε έγκυο παράνομη μετανάστρια η οποία προσπαθούσε να περάσει παράνομα τα ιταλογαλλικά σύνορα, σε ορεινό συνοριακό φυλάκιο.

Την είδηση μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι η κατηγορία παραβίασης του νόμου περί μετανάστευσης απαγγέλθηκε από τις γαλλικές αρχές.

Ο αλπινιστής βοήθησε την έγκυο γυναίκα η οποία βρισκόταν κοντά σε συνοριακό φυλάκιο σε ύψος χιλίων εννιακοσίων μέτρων, μαζί με τα δυο της παιδιά, ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών, και με το αυτοκίνητό του την μετέφερε στο πλησιέστερο γαλλικό νοσοκομείο.

Η γυναίκα μπόρεσε να γεννήσει με ιατρική φροντίδα, αλλά ο Γάλλος αλπινιστής που την βοήθησε αναγκάσθηκε να δώσει τα στοιχεία του στην αστυνομία και θα πρέπει, τώρα, να αντιμετωπίσει δίκη.

 

 

Tags
Back to top button