Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αντικρουόμενες παρουσιάζονται οι δημοσκοπήσεις ενόψει γαλλικών εκλογών

Η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου Marine Le Pen συγκεντρώνει το 23% (μείωση κατά μισή ποσοστιαία μονάδα) των προτιμήσεων ψήφου για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, με τον ανεξάρτητο κεντρώο υποψήφιο Emmanuel Macron να ακολουθεί με 22,5% (αμετάβλητο ποσοστό), ενώ έπονται ο υποψήφιος της Δεξιάς Francois Fillon με 19% (αμετάβλητο ποσοστό) και ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής Αριστεράς Jean-Luc Melenchon επίσης με 19% (αμετάβλητο ποσοστό), σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης (Ifop-Fiducial).

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση ο Macron θα νικήσει τη Le Pen στον δεύτερο γύρο των εκλογών με ποσοστό 59% έναντι 41%.

Σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση (Odoxa), ο Macron προηγείται με 24,5% (αύξηση μίας ποσοστιαίας μονάδας) της Le Pen (23% - αμετάβλητο ποσοστό) και ακολουθούν ο Melenchon (19% - αύξηση μίας ποσοστιαίας μονάδας) και ο Fillon με 18,5% (αμετάβλητο ποσοστό).

Στον δεύτερο γύρο ο Macron θα νικούσε τη Le Pen με ποσοστό 61%. Αν ο Fillon περνούσε στον δεύτερο γύρο, θα νικούσε την υποψήφια του Εθνικού Μετώπου με ποσοστό 52,5%. Αν ο Melenchon περνούσε στον δεύτερο γύρο, θα επικρατούσε της Le Pen με ποσοστό 58%, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση.

Ο Macron θα νικούσε στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Melenchon με ποσοστό 60%, ενώ αν αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο ήταν ο Fillon θα αναδεικνυόταν νικητής με ποσοστό 67%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή.

Tags
Back to top button