Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αντικαταστάθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος από τη βασίλισσα Ελισάβετ - Ποιος πήρε τη θέση του; (φωτό)

Προσωπική επιλογή της βασίλισσας ο νέος συνοδός της στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τον πρώτο μαύρο σταβλάρχη στην ιστορία του απέκτησε πρόσφατα το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την απόφαση της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ να τοποθετήσει σε αυτή την σημαντική θέση τον 35χρονο ταγματάρχη Nana Kofi Twumasi-Ankrah, τον οποίο εξαιτίας του δύσκολου ονόματός του, οι φίλοι του τον αποκαλούν ΤΑ.

Μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Φίλιππου, ότι το φθινόπωρο θα απέχει από τα δημόσια καθήκοντά του, ο ρόλος του σταβλάρχη αποκτά για το παλάτι εξαιρετική σημασία, καθώς αυτός θα είναι ο άντρας που θα συνοδεύει την 91χρονη μονάρχη στις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά παράλληλα, θα είναι υπεύθυνος και για την υποδοχή ξένων υψηλών επισκεπτών στο παλάτι.

Ο νέος σταβλάρχης της βασίλισσας Ελισάβετ έχει γεννηθεί στη Γκάνα, σπούδασε στο πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και στην βασιλική στρατιωτική ακαδημία του Σάντχερστ και είναι βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν.

Καθώς φαίνεται, ο ταγματάρχης από την Γκάνα έχει την προτίμηση της βασιλικής οικογένειας. Το 2011 ο νέος σταβλάρχης ήταν επικεφαλής της στρατιωτικού αγήματος που παραβρέθηκε στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και επίσης, ο ίδιος έχει ηγηθεί της μονάδας Blues and Royals στην παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε τον 35χρονο ταγματάρχη ανάμεσα σε άλλους υποψηφίους.

Tags
Back to top button