Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αντίδραση από Τουρκία- Αναθεώρηση Λωζάνης σημαίνει και την κατάργηση της Τουρκίας!

Αντιδράσεις από την τουρκική αντιπολίτευση δέχεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν για την δήλωση του, περί αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης.

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Μπαρίς Γιαρκαντάς σε συνέντευξη Τύπου στην Εθνοσυνέλευση κάλεσε τον Τούρκο πρόεδρο να διορθώσει τις ατυχείς δηλώσεις του το συντομότερο, όπως είπε. 

«Το Εθνικό Συμβόλαιο και η Συνθήκη της Λωζάνης είναι για την Τουρκία τίτλος ιδιοκτησίας», είπε.

«Το να ανοίγει κανείς συζήτηση για τη Συνθήκη της Λωζάνης, να αγνοεί τη Συνθήκη της Λωζάνης και να λέει ότι μπορεί να την αναθεωρήσει, σημαίνει κατάργηση της Τουρκικής Δημοκρατίας. Ο Ερντογάν πρέπει το συντομότερο να διορθώσει αυτές τις ατυχείς δηλώσεις του», ανέφερε, επικαλούμενο το ΚΥΠΕ.

 

Tags
Back to top button