Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: Η «γαλανόλευκη» ανάρτηση του σημαιοφόρου των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόκειται να οδηγήσει την Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ θα είναι και ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης στο Παρίσι.

Έχοντας ήδη δηλώσει πόσο μεγάλη τιμή θα είναι αυτή για τον ίδιο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε και την πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της ΕΟΕ, ότι θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο “Greek Freak” ανέβασε μία σειρά από στιγμές του με τη γαλανόλευκη φανέλα και έγραψε μόνο τη λέξη “Hellas”, μαζί με την ελληνική σημαία, αλλά και ένα του φυλαχτού για το… μάτι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπει πρώτος στην τελική έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Tags
Back to top button