Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ανιψιός της Μπριζίτ Μακρόν: «Μας φτύνουν στα παράθυρα γιατί πιστεύουν ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι το αφεντικό»

Ότι το κίνημα «κίτρινα γιλέκα» τον έχει βάλει στο στόχαστρο μαζί με την επιχείρηση του, ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της σοκολατοβιομηχανίας «Jean Trogneux» -  «Μας φτύνουν στα παράθυρα γιατί πιστεύουν ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι το αφεντικό»

«Δέχθηκα ύβρεις και απειλές το περασμένο Σαββατοκύριακο από τα Κίτρινα Γιλέκα», δηλώνει στα γαλλικά ΜΜΕ ο ανιψιός της Μπριζίτ Μακρόν, Ζαν Αλεξάντρ Τρονιέ, ιδιοκτήτης της σοκολατοβιομηχανίας «Jean Trogneux».

«Νιώθω σαν αποδιοπομπαίος τράγος», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», επισημαίνοντας ότι «πρέπει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια».

Ο ανιψιός της «Πρώτης Κυρίας» της Γαλλίας θέλει να προστατεύσει τους σαράντα υπαλλήλους του και τα οκτώ καταστήματα που διαθέτει στην περιοχή Hauts-de-France.

Για τον Ζαν Αλεξάντρ Τρονιέ, τα «Κίτρινα Γιλέκα» εκτοξεύουν απειλές και ύβρεις σε βάρος του ιδίου και του προσωπικού του, θεωρώντας ότι η σοκολατοβιομηχανία ανήκει τον Μακρόν αφού έχει νυμφευτεί την θεία του, Μπριζίτ. Τώρα ο Τρονιέ ξεκαθαρίζει ότι αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της σοκολατοβιομηχανίας κι όχι ο θείος του και πρόεδρος της Γαλλίας.

«Μας φτύνουν στα παράθυρα. Φωνάζουν μπάσταρδο το αφεντικό. Οι υπάλληλοι έρχονται στο γραφείο μου με δάκρυα. Ακόμη χειρότερα, έχουν απειλήσει στα κοινωνικά δίκτυα ότι θα κάψουν την σοκολατοβιομηχανία. Ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση.Φοβάμαι ότι η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου».

Ο Τρονιέ εκφράζει φόβους ότι οι πελάτες θα μποϊκοτάρουν το εργοστάσιο σοκολάτας. «Δεν είναι τυχαίο ότι οι παραγγελίες για τα Χριστούγεννα έχουν μειωθεί αισθητά», επισημαίνει στη γαλλική εφημερίδα.

Tags
Back to top button