Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ανίκανη να διεκδικήσει πρωτάθλημα η Ατλέτικο κόλλησε στο 0-0 με την Αλάβες

Ανίκανη να διεκδικήσει τις όποιες –λιγοστές- πιθανότητες για το πρωτάθλημα έδειξε εκ νέου η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Σιμεόνε κόλλησε στο 0-0 με την Αλαβές και αυτή που θα πρέπει να ‘ναι περισσότερο απογοητευμένη είναι η δεύτερη! 

Οι ροχιμπλάνκος παρουσίασαν κακή εικόνα –σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι, φτιάχνοντας ουσιαστικά μηδαμινές ευκαιρίες για να αποδράσουν με το διπλό. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος και απείλησαν στο νήμα για την μεγάλη έκπληξη. 

Τι σημαίνει η σημερινή «λευκή» ισοπαλία για τους πρωτευουσιάνους; Πως βρίσκονται στο -7 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Δηλαδή, η διαφορά είναι πολύ πιθανό να φτάσει τους 13 βαθμούς. Ε, δεν γίνονται τέτοιου είδους θαύματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και μάλιστα με την κατάσταση που δείχνει η Ατλέτικο… 

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής 

Παρασκευή, 27/1 

Οσασούνα-Μάλαγα 1-1 

(76’ Κάουσιτς - 79’ Καμάτσο) 

Σάββατο, 28/1 

Βιγιαρεάλ-Γρανάδα 2-0 

Αλαβές-Ατλέτικο 0-0 

Εϊμπάρ-Λα Κορούνια (19:30) 

Λεγκανές-Θέλτα (21:45) 

Κυριακή, 29/1 

Μπέτις-Μπαρτσελόνα (13:00) 

Εσπανιόλ-Σεβίλλη (17:15) 

Μπιλμπάο-Χιχόν (19:30) 

Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ (21:45) 

Δευτέρα, 30/1 

Λας Πάλμας-Βαλένθια (21:45) 

Η επόμενη αγωνιστική (21η) 

Παρασκευή, 3/1 

Λα Κορούνια-Μπέτις (21:45) 

Σάββατο, 4/1 

Μάλαγα-Εσπανιόλ (14:00) 

Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο (17:15) 

Ατλέτικο-Λεγκανές (19:30) 

Βαλένθια-Εϊμπάρ (21:45) 

Κυριακή, 5/1 

Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ (13:00) 

Χιχόν-Αλαβές (17:15) 

Σοσιεδάδ-Οσασούνα (19:30) 

Θέλτα-Ρεάλ (21:45) 

Δευτέρα, 6/1 

Γρανάδα-Λας Πάλμας (21:45)

Tags
Back to top button