Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

«Ανοίγει» η αγορά της Κίνας στα ... ελληνικά αλλαντικά

Στο επίκεντρο της συνάντησης του γενικού γραμματέα Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων, Γιώργου Τσίπρα, με τον διευθυντή της Αρχής Πιστοποίησης και Διαπίστευσης της Κίνας (CNCA) Liou Weijun, καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη της φυτοϋγειονομικής αρχής της χώρας (AQSIQ), βρέθηκαν τα εκκρεμή ελληνικά αιτήματα απελευθέρωσης της κινεζικής αγοράς για αγροτικά προϊόντα

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο με αφορμή τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Σύνοδο Κορυφής «One Belt One Road», από ελληνικής πλευράς ζητήθηκε, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, επίσπευση των σχετικών διαδικασιών.

Ο κ. Liu και οι συνεργάτες του, ενημέρωσαν για την εξέλιξη όλων των ελληνικών αιτήσεων και μεταξύ άλλων αποδέχθηκαν, με βάση τις ίδιες πηγές, το ελληνικό αίτημα για υγειονομική επιθεώρηση ελληνικών παραγωγικών μονάδων θερμικά επεξεργασμένου χοιρινού κρέατος, επιτυχής ολοκλήρωση της οποίας θα επιτρέψει την έναρξη των σχετικών ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, η κινεζική πλευρά θα πραγματοποιήσει εν λόγω επίσκεψη εντός του τρίτου τριμήνου του έτους.

Επίσης, διαβεβαίωσαν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ότι επίκειται ανάλυση κινδύνου φυτοϋγείας για τα ελληνικά ακτινίδια, που θα καταστήσει δυνατή την εξαγωγή τους από όλη τη χώρα και όχι μόνο από ορισμένες περιοχές, όπως ισχύει σήμερα.

Tags
Back to top button