Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση δεν συγκρούσθηκε με τα συμφέροντα που αισχροκερδούν»

«Το κόστος ζωής είναι δυσανάλογο σε σχέση με τα εισοδήματα εκατομμυρίων πολιτών στη χώρα μας. Για αυτό, λοιπόν, ήρθαμε σήμερα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για να συζητήσουμε για τα ολιγοπώλια στις τράπεζες, την ενέργεια, την εμπορία τροφίμων, την υγεία. Και, βέβαια, την πολύ μεγάλη αύξηση του κόστους μεταφοράς των ακτοπλοϊκών», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Τόνισε πώς η κυβέρνηση καθυστέρησε πάρα πολύ. «Δεν έδειξε το σθένος να συγκρουστεί με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που αισχροκερδούν εδώ και τέσσερα χρόνια στην πλάτη του ελληνικού λαού. Για αυτό, λοιπόν, πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες και να μπουν επιτέλους κανόνες στην αγορά», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και συμπλήρωσε:

«Η ελεύθερη αγορά, κάτω από αυτές τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, δίνει τη δυνατότητα σε πολύ ισχυρά οικονομικά συμφέροντα να κερδοσκοπούν στην πλάτη του ελληνικού λαού. Άμεσα, λοιπόν, πρωτοβουλίες που θα αλλάξουν αυτήν την επώδυνη κατάσταση που πληρώνουν ακριβά οι Έλληνες πολίτες».

Tags
Back to top button