Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αύριο ανανεώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μας (Βίντεο)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μέσω ανάρτησης του, παραμονή της αναμέτρησης της Κυριακής, τονίζει ότι «ολοκληρώνεται μία υποδειγματική πολιτική διαδικασία» και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια οι συνυποψήφιοί του.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος αναφέρει σχετικά με την αυριανή εκλογική διαδικασία: «Λίγες ώρες έμεινα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Αύριο λοιπόν ολοκληρώνουμε μια υποδειγματική πολιτική διαδικασία και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι συνυποψήφιοι μου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και η κοινωνία κοιτάζει σε εμάς κι έχει μεγάλες προσδοκίες. Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω αυτή τη δυναμική ενωτικά, δυναμικά και με αξιόπιστο και σοβαρό προγραμματικό λόγο που θα δίνει ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Χωρίς εύκολες υποσχέσεις και ευκαιριακές κινήσεις, αλλά με αξιοπιστία, σκληρή δουλειά, αλλά και καθαρές και σοβαρές κουβέντες. Μια ισχυρή αντιπολίτευση με καθημερινή δυναμική παρουσία μέσα στην κοινωνία, αλλά και μέσα στην Βουλή. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος για την ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης. Αύριο ανανεώνουμε την σχέση εμπιστοσύνης μας. Ολοι μαζί συνεχίζουμε, όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε στις εθνικές εκλογές».

 

Tags
Back to top button