Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρούλακης: «Οι πολίτες βλέπουν το ΠΑΣΟΚ ως τον αντίπαλο πόλο της ΝΔ»

«Περάσαμε τα δύσκολα και φύγαμε από τη πίεση του πρώην δικομματισμού. Οι πολίτες βλέπουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ως τον αντίπαλο πόλο της ΝΔ και αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε δυναμικά παρόντες σε κάθε μάχη εντός κι εκτός της Βουλής και σε κάθε περιοχή της Ελλάδας».

Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια απ’ όλα τα στελέχη, «όπως γυρίζαμε στη προεκλογική περίοδο σ’ όλη τη χώρα» και έθεσε ως προτεραιότητα να αναδειχθούν τα θέματα της ακρίβειας, της υγείας, της στεγαστικής πολιτικής, των εργασιακών σχέσεων και τα προβλήματα των αγροτών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι ο προεκλογικός αγώνας που έγινε είναι προίκα, όχι μόνο για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για το πολιτικό σύστημα, κι αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλους οριζόντια. «Οι εσωκομματικές μας διαδικασίες έγιναν με σοβαρότητα και πολιτικό πολιτισμό», σημείωσε. Επίσης τόνισε ότι οι στρατηγικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από το Πολιτικό Συμβούλιο και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και ο ρόλος του νέου σχήματος είναι να επιτυγχάνει γρήγορο κι αποτελεσματικό συντονισμό.

Στη συνεδρίαση ήταν παρόντα όλα τα μέλη που ανακοίνωσε ο κ. Ανδρουλάκης, πλην του Παύλου Γερουλάνου, που απουσίασε επειδή υπεβλήθη σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Η Άννα Διαμαντοπούλου, προσερχόμενη ρωτήθηκε για τις χθεσινές αιχμές από τη πλευρά του κ. Δούκα και σχολίασε με μια ενδεικτική παροιμία: «Η ομόνοια χτίζει σπίτια και η διχόνοια τα γκρεμίζει»

Tags
Back to top button