Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άνδρας ονειρεύτηκε να γίνει γοργόνα και τα κατάφερε (βίντεο)

Και όμως ένας άνδρας θέλησε να γίνει γοργόνα και τα κατάφερε!

Αγαπημένη ηρωίδα του Disney για τον Davi Moreira από τη Βραζιλία ήταν η Άριελ, η μικρή γοργόνα. Δεν ήθελε, όμως, μόνο να απολαμβάνει το διάσημο κινούμενο σχέδιο, αλλά και να του... μοιάσει.

Όπως λέει ξεκίνησε να προπονείται ως γοργόνα, τυλίγοντας στην αρχή ένα σεντόνι γύρω από τα πόδια του και προσπαθώντας να κινηθεί και να κολυμπήσει έτσι. Πλέον απολαμβάνει τις μέρες του στη θάλασσα με κάτι που θυμίζει περισσότερο ουρά, μια στολή για γοργόνες, και έτσι νιώθει ευτυχισμένος. Δεν τον νοιάζει που άλλοι νεαροί τον κοροϊδεύουν, εκείνος λέει ότι νιώθει πλήρης και ευτυχής με αυτό και απ' ό,τι φαίνεται γενικώς στη Βραζιλία η κουλτούρα της γοργόνας έχει επηρεάσει πολλούς.

Το πιο πρόσφατο αγαπημένο σίριαλ της χώρας έχει πρωταγωνίστρια μία γοργόνα, η οποία αποτελεί και κάτι σαν σύμβολο διαφορετικότητας και αθωότητας...

Tags
Back to top button