Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άνδρας δηλώνει άφυλος και εξωγήινος (φώτο)

Γεννήθηκε γυναίκα, αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου και στη συνέχεια να ζει σαν… ασέξουαλ εξωγήινος.

Ο 33χρονος Τζάρεντ Νεφέλωμα γεννήθηκε γυναίκα και πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να γίνει άνδρας και δηλώνει… εξωγήινος.

Επίσης ο Τζάρεντ είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Ehlers-Danlos, το οποίο επηρέασε τους ιστούς και την ελαστικότητα στο δέρμα του.

Το σύνδρομο του προκαλούσε πόνους και σύμφωνα με τον ίδιο «στα 26 που ανακάλυψα ότι πάσχω, κατάλαβα πως ήμουν παγιδευμένος στο λάθος σώμα και έγινα γυναίκα.

Αφότου πήρε τεστοστερόνη και έκανε αφαίρεση στήθους, ο Τζάρεντ αποφάσισε πως δεν ήθελε να είναι άνδρας. Έτσι έγινε «το Τζάρεντ» και δηλώνει πως δεν έχει φύλο.

«Όταν έκανα αλλαγή φύλου νόμιζα πως βρήκα τον εαυτό μου αλλά έκανα λάθος. Δεν ήμουν άνδρας ή γυναίκα, ούτε άνθρωπος. Δεν σκέφτομαι και δεν νιώθω όπως οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν νιώθω άνετα ούτε αν έχω φύλο. Ξέρω πως είμαι παγιδευμένος μέσα σε μία ανθρώπινη μορφή, αλλά για μένα είμαι εξωγήινος χωρίς φύλο», λέει το Τζάρεντ.

Ο ίδιος αποφάσισε να υιοθετήσει ένα νέο στυλ που παραπέμπει σε γκόθικ και ιαπωνικό. «Δεν έχω θηλές, τις αφαίρεσα όταν έκανα αλλαγή φύλου. Ξυρίζω να φρύδια μου και έχω κάποια piercing», λέει το… εξωγήινο Τζάρεντ και δηλώνει πως πλέον νιώθει άνετα με το εαυτό του.

«Είμαι χαρούμενο γι αυτό που είμαι και θα συνεχίσω για να γίνομαι όλο και περισσότερο εξωγήινο κάθε μέρα», καταλήγει.

 

Tags
Back to top button