Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχίλα από τις δηλώσεις του Ιαβέρη για το τραγικό δυστύχημα

«Η υπερβολική ταχύτητα είναι σύμπτωμα. Η πραγματική αιτία είναι η ανοησία» – Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του βετεράνου οδηγού αυτοκινήτων, Τάσος Μαρκουίζου, γνωστού και ως «Ιαβέρη», με αφορμή το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο «Ιαβέρης» μίλησε έξω από τα δόντια για τις συνέπειες του τραγικού δυστυχήματος. «Οικογένειες δεν θα ξαναδούν τα παιδιά τους, παππούδες και γιαγιάδες δεν θα ξαναδούν το εγγόνι τους», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μαρκουίζος.

Ο ίδιος εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την αλλαγή της οδηγικής παιδείας και συμπεριφοράς των Ελλήνων και επισήμανε με εύγλωττο τρόπο ότι «σε κάθε 100 νεκρούς, οι 87 είναι θύματα πόλης, όπου οι ταχύτητες είναι κάτω από 40 χλμ. την ώρα».

Δείτε το βίντεο με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του Ιαβέρη.

Tags
Back to top button