Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ανατριχιαστική φωτογραφία: Πατέρας πετάει την έξι μηνών κόρη του από την ταράτσα ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης πολλών ετών βρίσκεται ένας 38χρονος άνδρας από τη Νότια Αφρική, ο οποίος πέταξε την εξι μηνών κορούλα του από την ταράτσα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση της πολιτείας να κατεδαφίσει το σπίτι τους.

Ο άνδρας είχε ανέβει στην οροφή του παράνομου σπιτιού του, στην πόλη Κουαντουέζι κοντά στο Πορτ Ελίζαμπεθ, κρατώντας το κοριτσάκι σαν πάνινη κούκλα από το πόδι και απειλούσε να ρίξει τη μικρούλα εάν δεν απομακρύνονταν τα συνεργεία κατεδάφισης.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις περικύκλωσαν το κτίριο, προσπαθώντας να πείσουν τον άνδρα να αφήσει την μικρή να φύγει και να κατέβει. Εκείνος, σε έξαλλη κατάσταση, δεν άκουγε κουβέντα και μόλις τον πλησίασαν οι αστυνομικοί πραγματοποίησε την απειλή του και άφησε το πόδι του μωρού!

Ευτυχώς οι αστυνομικοί που βρίσκονταν κάτω από τη μονοκατοικία κατάφεραν να πιάσουν το κορίτσι, το οποίο γλίτωσε από σίγουρο θάνατο.

Ο ασυνείδητος πατέρας συνελήφθη και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηφορίες για απόπειρα δολοφονίας του κοριτσιού.

Tags
Back to top button