Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αναστολή στην αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός

Αναστολή στην αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας για ένα εξάμηνο ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το μέτρο στους πολίτες, αλλά και το κίνημα των «Κίτρινων Γιλέκων», που υποχρέωσαν την κυβέρνηση σε αναδίπλωση. 

Μετά την αναστολή του μέτρου, ο Εντουάρ Φιλίπ εμφανίστηκε θετικός μεν σε διαδηλώσεις, όμως διαμήνυσε ότι δεν θα δεχθεί βιαιότητες, σχολιάζοντας και τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου. 

«Η κυβέρνηση της Γαλλίας δεν δέχεται βιαιότητες», τονίζει ο Εντουάρ Φιλίπ και προσθέτει: «Όλοι οι Γάλλοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώσουν. Αλλά όλοι οι Γάλλοι έχουν επίσης το δικαίωμα στην ασφάλεια. Η κυβέρνηση δεν δέχεται βία...Οι υποκινητές αυτών των πράξεων θα τιμωρηθούν. Εάν πραγματοποιηθεί μία νέα κινητοποίηση το Σάββατο, πρέπει να γίνει ήρεμα». 

«Τώρα είναι η ώρα για διάλογο. Έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι όταν βάζουμε τους Γάλλους γύρω από ένα τραπέζι, βρίσκουμε λύσεις. Αυτό προτίθεμαι να κάνω», σημείωσε. 

Παράλληλα, ο Φιλίπ ανέφερε ότι «εάν οι φόροι μειωθούν, τότε και οι δαπάνες θα πρέπει να μειωθούν, ενώ προανήγγειλε δημόσιο διάλογο για τους φόρους και τις δημόσιες δαπάνες που θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου.

Tags
Back to top button