Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ανακοίνωση της Stoiximan για το Survivor: Τί απαντά η εταιρεία για το «σκάνδαλο» με τα πονταρίσματα

Η εταιρία στοιχηματισμού Stoiximan εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το Survivor:

"Σε συνέχεια της από 31/3/2017 ανακοίνωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που αφορά στην τηλεοπτική εκπομπή SURVIVOR, με την οποία γνωστοποιείται ότι τα εκεί δρώμενα έχουν ολοκληρωθεί πριν την τηλεοπτική τους εμφάνιση, και της επίσης από 31/3/2017 επιστολής της Ε.Ε.Ε.Π. προς όλες τις εταιρείες που διεξάγουν τυχερά παίγνια και προσφέρουν στοιχηματισμό σε γεγονότα της ως άνω τηλεοπτικής εκπομπής, η STOIXIMAN, σεβόμενη το αίτημα της Ε.Ε.Ε.Π., αναστέλλει τον στοιχηματισμό για γεγονότα που προβάλλονται ετεροχρονισμένα για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η σχετική έρευνά της.

Και τούτο, παρά το γεγονός ότι οι αποδόσεις που προσφέρουμε για την τηλεοπτική εκπομπή SURVIVOR δίνονται με καθυστέρηση 6 ημερών και επομένως δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας.

Η STOIXIMAN σέβεται τους πελάτες της και λειτουργεί εντός του θεσμικού πλαισίου που έχει θέσει η Ελληνική Πολιτεία και η αρμόδια αρχή (Ε.Ε.Ε.Π.). Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας από την Ε.Ε.Ε.Π., η STOIXIMAN θα ενημερώσει εκ νέου τους πελάτες της και θα πράξει τα νομίμως προβλεπόμενα".

Tags
Back to top button