Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αναιμικές αντιδράσεις στα Σκόπια για τη συμφωνία: Συγκέντρωση για τα «μάτια του κόσμου» του VMRO

Αναιμικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στα Σκόπια από τη συμφωνία καθώς ουσιαστικά οι Σκοπιανοί τα παίρνουν όλα δίνοντας στην Ελλάδα μόνο ένα «Βόρεια».

Έτσι η αντιπολίτευση των Σκοπίων έχει προαναγγείλει διαμαρτυρία σήμερα στην πόλη Μοναστήρι/Μπίτολα κατά της Συμφωνίας με την Ελλάδα, γράφει ενημερωτική σλαβική ιστοσελίδα του Μοναστηριού.

«Το VMRO-DPMNE ανακοίνωσε ότι η διαμαρτυρία θα ξεκινήσει στις 13:30 μπροστά από το αθλητικό κέντρο  της πόλης και κατόπιν θα κάνει πορεία προς το κέντρο της Μπίτολα, στην πλατεία ‘Γκότσε Ντέλτσεφ’», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το αντιπολιτευτικό κόμμα, η Συμφωνία με την Ελλάδα «είναι μια εξαιρετικά επιζήμια συμφωνία, που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το κράτος και τα εθνικά συμφέροντα της Δημοκρατίας της ‘Μακεδονίας’, καταλήγει το δημοσίευμα.

Πάντως όπως έγινε αργότερα γνωστό οι συμμετέχοντες δεν ξεπέρασαν μερικές δεκάδες.  

Tags
Back to top button