Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος της Αργεντινής

Αναγκαστική προσγείωση στη βορειοανατολική Αργεντινή πραγματοποίησε εν μέσω θυελλωδών ανέμων το βράδυ της Παρασκευής το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι μαζί με την οικογένειά του.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε ιδιωτική περιοχή που βρίσκεται μεταξύ της πόλης Μαρ ντελ Πλάτα, 400 χλμ. νοτίως του Μπουένος Άιρες, και της πόλης Τσαπαντμαλάλ, όπου ο πρόεδρος Μάκρι σχεδίαζε να περάσει το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, που είναι αργία στην Αργεντινή.

Ο Μάκρι, η σύζυγός του και η εξάχρονη κόρη τους είχαν φτάσει με το προεδρικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Μαρ ντελ Πλάτα, απ' όπου επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο για να κάνουν το μικρό ταξίδι μέχρι τον τελικό τους προορισμό. 
Οι ισχυροί άνεμοι ανάγκασαν τον πιλότο να διακόψει την πτήση και να επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση, στην οποία δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα.

Το ταξίδι τελικά ολοκληρώθηκε, όταν η οικογένεια Μάκρι επιβιβάστηκε στο επίσημο αυτοκίνητο και έφθασε στον προορισμό της.
Ο πρόεδρος θα συνεχίσει από το Τσαπαντμαλάλ να παρακολουθεί τις έρευνες για το υποβρύχιο του Ναυτικού της Αργεντινής με 44 μέλη πληρώματος, η επαφή με το οποίο χάθηκε την Τετάρτη ενώ ταξίδευε στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο υπουργός Άμυνας Όσκαρ Αγκουάντ επέστρεψε από τον Καναδά και μετέβη στη Μαρ ντε Πλάτα για να ηγηθεί των επιχειρήσεων έρευνας που πραγματοποιούνται δια θαλάσσης και αέρος.

Tags
Back to top button