Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αν δεν φορούσα κράνος δεν ξέρω πως θα είχε εξελιχθεί»-Περιγραφές θυμάτων οπαδικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς πατέρας και γιος που επέβαιναν σε μηχανή δέχτηκαν επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές.

Τα νέα θύματα της οπαδικής βίας, 22 και 52 ετών, έφυγαν από το Ολυμπιακό Στάδιο, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Τσέλσι, και μέσω Νέας Φιλαδέλφειας επέστρεφαν με τη μοτοσικλέτα τους, στο σπίτι τους στο Ίλιον.

Στην οδό Φωκών, σταμάτησαν σε κόκκινο φανάρι όπου δέχτηκαν επίθεση από οχτώ άτομα.

Οι δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα και περιλαίμια, τους επιτέθηκαν από πίσω, τους έριξαν από τη μηχανή και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Παράλληλα τους έβριζαν και τους απειλούσαν πως θα τους σκοτώσουν για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ρε θα σε γ@@@με για την ψυχή του Μιχάλη»

«Την ώρα που σταματήσαμε στο φανάρι έρχεται κάποιος από πίσω με πάρα πολύ δύναμη, με τραβάει από το κασκόλ και με ρίχνει κάτω. Μου λέει “φέρε το κασκόλ”. Έπεσα κάτω και μου έριξε μια στον μηρό. “Τι κάνεις του λέει ο μικρός”. Φύγανε αυτοί οι δύο, δεν προλάβαμε να πάμε λίγο πιο κάτω βγήκαν 8 άτομα στον γιο μου, τον ρίξανε κάτω, του λένε “ρε … θα σε … για την ψυχή του Μιχάλη (σ.σ. αναφορά στον Μιχάλη Κατσούρη)», είπε ο πατέρας στην κάμερα του Star.

«Με ρίξανε κάτω, μου βγάλανε το μπουφάν, μου έβγαλαν την μπλούζα από μέσα και άρχισαν να με βαράνε με κλοτσιές έξι άτομα στο κεφάλι, πάλι καλά είχα το κράνος γιατί δεν ξέρω πως θα είχε εξελιχθεί», είπε ο γιος που δέχθηκε την άνανδρη επίθεση.

Tags
Back to top button