Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αμερικανός έζησε 100 ημέρες κάτω από το νερό και βγήκε 20 χρόνια νεότερος

Ένας άνδρας στις ΗΠΑ, έζησε κάτω από το νερό για πάνω από δύο μήνες και όταν βγήκε ήταν εμφανισιακά τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερος.

Επιστήμονες προειδοποιούν: Ο άνθρωπος έπιασε ταβάνι επιβίωσης - Ξεκίνησε επιβράδυνση του προσδόκιμου ζωής

Η δοκιμασία ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και ο καθηγητής Joe Dituri έχει βάλει στόχο να μείνει κάτω από την θάλασσα μέχρι το καλοκαίρι. Το πανεπιστήμιο που διδάσκει ο καθηγητής εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο αναφέρει ότι το πείραμα έχει σκοπό στο να αναζητηθούν «νέοι τρόποι εξερεύνησης θαλάσσιων περιβαλλόντων».

Παράλληλα, ο καθηγητής επιχείρησε να δει αν το θαλάσσιο περιβάλλον θα μπορούσε να αποτρέψει μερικές ανθρώπινες ασθένειες ή τουλάχιστον να επιβραδύνει την γήρανση»

Ο πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έμεινε σε ένα δωμάτιο για 100 μέρες στον πυθμένα του ωκεανού και όταν τελείωσε η αποστολή του τον περασμένο Ιούνιο, ισχυρίστηκε ότι οι εξετάσεις αίματος του έδειξαν μείωση κατά 50% σε κάθε φλεγμονώδη δείκτη. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι πολλοί τομείς της υγείας του βελτιώθηκαν, και ότι η όψη του ήταν εμφανώς πολύ πιο νεανική μιας και οι ρυτίδες είχαν «χαθεί» από το πρόσωπο του.

Μιλώντας πρόσφατα σε δημοσιογράφους στο WKMG News στο Ορλάντο, ο Δρ Dituri δήλωσε: «Είμαι 56 ετών τώρα. Η εξωγενής [βιολογική] ηλικία μου ήταν 44 ετών. Όταν βγήκα από το νερό, η εξωγενής ηλικία μου ήταν 34».

 

Tags
Back to top button