Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμαλιάδα: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τη μητέρα του ενός από τα βρέφη που έχασαν τη ζωή τους

Βρέφη στην Αμαλιάδα: Καθαρός ο γονιδιακός έλεγχος για το ένα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η μητέρα του 15 μηνών αγοριού που εξέπνευσε στην Αμαλιάδα, τον Αύγουστο του 2024. 

Η γυναίκα είχε βγει στο «Φως στο Τούνελ» και μίλησε για το παιδί της, υποστηρίζοντας πως παρούσα στον θάνατο του 15 μηνών αγοριού ήταν και η 24χρονη Ειρήνη, η οποία είχε χάσει το 2022 και το 2023 τα δύο παιδιά της.

Η μητέρα αλλά και η 24χρονη εκπροσωπούνται από την Βούλα Δημητριάδου, η οποία μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως η πρώτη κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας. 

«Από ότι μου είχε πει η ίδια ήθελε να κάνει μήνυση κατά του νοσοκομείου διότι θεωρεί ότι το παιδί της έχει πεθάνει εκεί και υποστηρίζει πως η ίδια και η φίλη της δεν φέρουν καμία ευθύνη. Εγώ της είπα να υποβάλλει μία μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου», είπε η κ. Δημητριάδου.

Οι θάνατοι των τεσσάρων βρεφών 

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μωρό της 24χρονης Ειρήνης, ένα κοριτσάκι 19 ημερών, πέθανε στις 19 Ιουνίου 2022. Το δεύτερο κοριτσάκι της 24χρονης, ηλικίας μόλις δύο μηνών, πέθανε στις 17 Οκτωβρίου 2023. 

Στις 5 Αυγούστου του 2024 πέθανε αγοράκι 15 μηνών της φίλης της 24χρονης, με την οποία συγκατοικούν.

Στο «φως» ήρθε και τέταρτη καταγγελία, που αφορά το παιδί άλλης φίλης της 24χρονης Ειρήνης που έφυγε από τη ζωή το 2021.

 

Tags
Back to top button