Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αλβανία: Ομάδα 14χρονων βίασε 13χρονο κορίτσι - Αντιδράσεις από πολίτες

Δεκάδες πολίτες ενώθηκαν για να διαμαρτυρούν μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας μετά από τον βιασμό μιας 13χρονης από ομάδα 14χρονων και έναν 13χρονο στην Καβάγια.

Η σεξουαλική κακοποίηση που απασχολεί αρκετές ημέρες τα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας, ξεσήκωσε εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν σε πολλές πόλεις .

Η πορεία των διαμαρτυρομένων ήταν σιωπηλή, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, ζητώντας μόνο την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική βία.

Η συγκέντρωση των πολιτών έγινε μέσω του Facebook και σε αυτήν συμμετείχαν φοιτητές της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών.

Ένας από τους διαδηλωτές προειδοποίησε ότι αυτή η διαμαρτυρία είναι μόνο η αρχή.

 «Οι Αλβανίδες και τα κορίτσια δεν μπορούν πλέον να υπομένουν άβουλες τον βιασμό. Οι διαμαρτυρίες θα πολλαπλασιασθούν, η σιωπηλή πορεία συμβολίζει την σιωπή των αρχών», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αντιδράσεις των διαμαρτυρομένων ήταν κοινές, ζήτησαν την τιμωρία των  ανήλικων που συμμετείχαν σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη, σημειώνει η syri.net.

Άλλα δημοσιεύματα  στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας αποκάλυψαν ότι ανήλικοι δεν γνώριζαν ότι η πράξη αυτή (του βιασμού της 13χρονης) ήταν αδίκημα.

Πηγή:

 

 

Tags
Back to top button